+ 381 11 4077 667
Pataja

TAJLAND – PATAJA
ZEMLJA VEČITOG SUNCA
12 dana/9 noćenja Individualni polasci

Economy

Comfort

Od 599 Eur

Od 699 Eur

Eastiny Bella Vista Hotel 3*

Mantra Pura Resort 4*

Qatar Airways

Qatar Airways

* Cene za jednokrevetnu sobu: na upit

 
SMEŠTAJ

Hoteli u Pataji:

Eastiny Bella Vista Hotel 3*

Lokacija: Nalazi se u delu grada poznatom po brojim klubovima, restoranima i barovima, udaljen svega 5 minuta od gradske plaže.
Smeštaj: Hotel raspolaže standardnim sobama, superior i junior suite-ovima. Sve sobe su poseduju kupatilo, balkon, klimu, TV, telefon.
Sadržaj: Hotel poseduje restoran u kome se služi lokalna kuhinja, kao i coffee room koji radi od 07-21h.

Mantra Pura Resort 4*

Lokacija:< Udaljen je 5 minuta od gradske plaže i centra zbivanja u Pataji

Sobe: Hotel poseduje 123 sobe. Sobe poseduju klimu, telefon, WIFI, TV, sef, ketler, mini bar, kupatilo sa tušem.

Sadržaj: U sklopu hotela se nalazi teretana, Le Kitchen restoran

* Restoran radi od 07.00 – 22.00
https://www.lkpattaya.com/mantrapura/

 

INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA:  
1.dan  BEOGRAD – DOHA
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera kompanije Qatar Airways dva sata ranije (u 09.35 sati.) Poletanje za Dohu u 11.35 časova (let QR 232). Obroci u avionu. Sletanje u Dohu u 18.40 časova. Čekanje na vezu. Nastavak putovanja za Pataju u 20.05 sati (QR 828).
2.dan DOHA  – PATAJA
Dolazak u Pataju u 06.30 sati. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete – mogućnost odlaska na ostrva Ko Samet, Ko Larn; odlazak u Aqua Park Ramayana; dnevni izlet do Bankoka. Noćenje.
3 -10. dan PATAJA
Doručak. Slobodan dan uz mogućnost za individualne aktivnosti. Stotine hiljada turista svake godine dolazi ovamo radi surfovanja, skijanja na vodi, ronjenja, jedrenja i izleta na obližnja ostrva. Druge popularne aktivnosti su golf, bandži skokovi, biciklizam, tajlandski boks, paintball, itd. O kosmopolitskom duhu rizorta dosta govori i njegova restoranska ponuda. Ovde možete naći francusku, italijansku, nemačku, mađarsku, skandinavsku, britansku, indijsku, arapsku, japansku i kinesku kuhinju.
11. dan PATAJA - DOHA
Doručak. Hotelske sobe se napuštaju u ranim jutarnjim časovima 04.00 časova odlazak na transfer do aerodroma. Poletanje za Dohu u 07.50 (let QR 829). Sletanje u Dohu 11.40, čekanje 19h na vezu, uz mogućnost doplate za noćenje u Dohi na upit.
12. dan DOHA - BEOGRAD
Poletanje za Beograd u 06.45 (let QR 231). Dolazak u Beograd 10.35 časova. Kraj usluga.

 

U cenu je uključeno:

  • Avio prevoz sa svim taksama
  • Transfere aerodrom/hotel/aerodrom
  • 9 noćenja u odabranom hotelu
  • Troškove organizacije i realizacije putovanja.
  • Viza


U cenu nije uključeno:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Fakultativne izlete
  • Individualne troškove kao i sve programom nenavedene usluge

 


VAŽNE NAPOMENE:
*Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno i šta nije uključeno u cenu. 
*Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.traveltravel.rs i sastavni su deo ovog cenovnika
*Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom 
čitavog trajanja putovanja.
*Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš i ličnu kartu. 
*Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
*Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice.
*U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja za slučaj insolventnosti i radi naknade štete u visini 300.000.- Eura, polisa broj 70006064 od 21.03.2018.god. zaključenog sa osiguravačem Kompanijom Dunav osiguranje a.d.o. 
(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnažne i izvršne sudske  presude, odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.) 
Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi putovanja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
*Travel travel – turizam bez granica doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
*Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Travel travel – turizam bez granica doo ustanovljene 21.03.2018. i usaglašene sa yuta standardom koji su sastavni deo ovog programa
PROGRAM PUTOVANJA br. 2 od 02.04.2018.
OTP 21/2018 od 27.03.2018.godine

© 2020 Travel Travel | Fly Web Team